Konditionstest.

Sambon fick sluta tidigare från jobbet idag så vid 18.30 for vi iväg och tränade en stund. Min nya klocka följde självklart med, hade på mig den under styrketräningspasset först, var rätt kul att se hur pulsen steg och sjönk mellan setten.

Sedan kunde man utföra ett konditionspass, man skulle gå i rask takt 1,6km, sagt och gjort, jag ställde mig på löpbandet och ställde in hastigheten så att jag nästan fick lov att börja jogga och där stod jag i nästan 15 minuter. Sedan uppdaterade klockan sig. Hemma via programmet på datorn fick jag sedan se att den uppdaterat sig angående min kondition. Vi hade valt below average med tanke på att jag tyckte mig inte ha så vidare bra kondition, men efter testet tyckte klockan med tanke på min puls att jag har Good i kondition, vadå perfekt! Så jag har tydligen bättre kondition än jag trodde, men den ska självklart förbättras betydligt mycket mer, helst ska det stå Very Good! Ska börja följa programmet sedan som den föreslår med träning vissa dagar och vad man ska ligga på i puls, idag skulle jag köra medel 25 minuter, det blev 41 minuter på medelpuls, ibland lite mer än medel eftersom vi styrketränade.

Jag är riktigt nöjd med min julklapp, denna ska hjälpa mig massor i att förbättra min hälsa och kondition!

I eftermiddag kom mamma in till stan också, vi for ut på strömpilen och gick runt på affärer och sedan maxi. Efter det for vi och köpte en pizza som vi delade på, mysigt värre!
Nu då mamma har en ny bil så hoppas jag att hon kommer in till stan lite oftare så vi kan umgås *pik pik* 🙂

Nu blir det snart en dusch och sedan får vi se vad resten av kvällen kommer innefatta, förmodligen blir det en rätt tidig kväll med tanke på att jag somnade inte förrän vid 1 inatt och klev upp 7.30, men jag är ledig imorn och på tisdag så jag ska sova ut och bara känna lugnet!

2 kommentarer

  1. caena

    visst e den härlig, fast vi har fortfarande inte gjort fitnesstestet.
    Vi funderar hela tiden på att göra de, men det blir bara inte av..
    E rädd att det kommer stå mycket lägre än jag vill..
    Jag och min höga puls..
    Kram

  2. Jennely Ottosson

    Svar till caena (2010-12-30 23:34)
    ooh ja! Jag gjorde bort fitnesstestet då jag var på gymmet, ställde mig på löpbandet och gick raskpromenad. Och den uppdaterade ju min kondition till det bättre 😀
    Jag har också hög puls i vanliga fall men den ökade ju från below average till good 🙂 Så gör testet vettja!
    Kram och gott nytt år vännen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.