Mellandagsrea.

Imorse ställde vi väckaren på 7.30 sedan begav vi oss till MediaMarkt, väl där var det ju knappt nå folk alls, alla var nog där igår. Vi fyndade ingen Tv som planen var men vi kom hem med lite andra saker istället, jag köpte ett par nya hörlurar till min iPod för hela 70:-.

Vid 12 for sambon iväg och jobbade, jag traskade ner på stan. Vilket jag faktiskt ångrar, shit vilket folk överallt, de står i klungor och pratar så man knappt tar sig fram, man blir påkörd av barnvagnar, de sliter i kläder och vägrar flytta sig då man ber snällt om att få komma förbi…efter en halvtimme gav jag upp nere på stan faktiskt. Hittade en munkjacka på stadium som följde med hem, men annars ingenting.


Bild lånad från Stadium.se

Tappade intresset väldigt fort avatt ens försöka hitta några kläder med tanke på allt folk, jag hatar att shoppa när det kryllar av människor överallt. Då vänder jag hellre och går hem. Sedan är jag inte i akut behov av några nya kläder direkt heller så valet var rätt enkelt att traska hem igen. Hade haft lust att gå in på Utebutiken och spana vad de hade på rea men såklart hade dem stängt idag. Nåväl, får vänta på att min jacka kommer hem istället, har ju faktiskt redan shoppat en del på rea 🙂

Nu ska jag försöka sluta frysa ochsen får jag se vad jag ska roa mig med hela dagen lång, skulle vilja träna men orkar inte gå ut en gång till i blåsten för att ta mig till USM, sen öppnar de inte förrän om en timme…och ut och gå tänker jag inte göra, nä jag får väl städa lägenheten eller något?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.