Suunto M4

Igår var vi som sagt i Hörnefors och hos morfar och firade julafton. En väldigt lugn och härlig jul blev det med god mat och trevligt sällskap. Vi begav oss även ut i kylan -27 grader ! För att tända ljus hos mormor, väldigt uppfriskande promenad.

Av min älskade sambo fick jag en underbar julklapp, en Suunto M4. Har länge önskat mig en sådan för att i min träning kunna se hur jag förbättrar min kondition, och nu har jag en! Den föreslår även dagligen vilken form av träning jag skall utföra och på vilken nivå den skall ligga, helt perfekt! Har dock inte börjar följa programmet än men efter nyår blir det av!
 

Bild lånad från Addnature.

Vi begav oss hemåt ikväll efter middagen då Erik jobbar imorgon plus att vi båda kände av vår astma pga lilla älskade Zacko.
Väl hemma råkade vi klicka hem lite grejjer från Addnature på deras mellandagsrea. Jag klickade hem en jacka och Erik ett par täckbyxor.


Houdini, Switch Jacket.

Provade ju en jätte härlig Norröna jacka nere på naturkompaniet i Ö-vik då vi var på väg ner mot ikea, den fanns bara i XS så det blev inget köp, men som jag ångrat mig, kunde ju ha den, den skulle bara ha varit lite större så man fick plats med mer kläder under, men nu har jag hittat en annan perfekt jacka! 🙂 Den dimper väl in här hemma till veckan.

Nu blir det lite slappande i soffan och sedan sova, vi funderar på att kliva upp imorgonbitti och fara ut på Mediamarkt dit säkerligen halva Umeå också kommer infinna sig på deras rea, vi ska spana på en TV till sovrummet.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.