Äntligen!


Bild från Addnature.

Äntligen har min jacka kommit hem till mig! Då jag kom hem från jobbet i eftermiddag så hängde den fint i hallen, och den är huur mysig som helst så jag är riktigt nöjd!

Jobbade eftermiddag idag, skönt med sovmorgon. Var en lugn dag på jobbet. Imorn jobbar jag däremot som vanligt och börjar klockan 8, men sedan är jag ledig tills på fredag nästa vecka 🙂

Ikväll for vi iväg och tränade, det var nog vårt sista pass på USM också misstänker jag, om vi inte hinner fara iväg och träna imorn då men jag tvivlar på det, då måste vi handla o grejja inför nyårsafton.
Vi ska ju vara här hemma med storebror och hans sambo och sedan kommer mamma också, så det blir gomiddag.

Annars så började jag må riktigt dåligt medan vi var och tränade, ont i magen och halvvägs till att må illa, förstår inte riktigt det. De värsta är att det fortfarande sitter i, mår inte alls bra, är helt matt i kroppen och halvyr. Måste försöka ta mig in i duschen men vågar inte riktigt än. Vill inte vara upp i massa varm ånga för då blir jag garanterat ännu mer yr i huvudet.

Nåväl, ska dra in dagens träningspass från klockan nu på datorn och försöka börja på att må lite bättre, annars är det nog bara att gå och lägga sig.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.