Sista dagen

Nu har jag jobbat min sista dag för det här året och nu är jag ledig i en vecka! Jobbar fredag eftermiddag nästa gång, hur underbart är inte det?

Imorgon är det nyårsafton, tänk att det redan sprungit iväg ett helt år. Förstår inte vart tiden tar vägen. Men jag har varit med om rätt mycket de här året, bland annat;

– London weekend
– Fjällvandring, som tyvärr fick lov att avbrytas
– Morfars 80-års dag
– Storebrors 30-års dag
– Fick veta i maj att jag ska bli faster i januari
– Vi har köpt ny bil

Plus en massa massa mer.

Imorgon blir vi hemma tillsammans med min storebror och hans sambo och vår mamma. Sedan kommer eventuellt en kompis förbi också, så det blir en lugn och förmodligen riktigt trevlig kväll.

Sedan när det närmar sig ett nytt år såhär så kommer mina tankar på älskade mormor som fortfarande fattas bland oss. Nu inleder vi snart ytterligare ett år utan henne. Det är fortfarande så ofattbart att hon inte längre finns med oss. Jag önskar så att man kunde vrida tillbaka tiden till söndagen sista gången då jag träffade henne, bara få göra om den dagen, fast ge henne ännu fler kramar än bara en. Och att bara få se henne, få prata med henne. Jag saknar min mormor så oerhört mycket.

Nu inför kommande år kommer jag ge mig på en del förändringar. Dels med kosten för att min mage ska bli mer vän med mig. Sedan ska jag börja träna mer för att må ännu bättre, vi byter som sagt gym nu i och med årsskiftet. Sedan har jag en del andra planer på gång också men det är hemligt än så länge! Men året ska bli till det bättre iallafall, det är ett som är säkert.

Sedan hoppas jag att vi kanske tar oss iväg på någon resa, vi ska åka en del slalom här i vinter och jag skulle gärna ta mig iväg på en ny fjällvandring, för det var så underbart härligt där uppe i fjällen. Men då blir det en kortare sväng med lättare packning så man slipper de groteska smärtor som jag fick. Jag är fortfarande inte helt återställd, har nedsatt känsel i min stortå. Så vi får helt enkelt se vad det nya året har att erbjuda.

Gott slut allihopa och ett riktigt gott nytt år!

 

2 kommentarer

  1. caena

    .. Beklagar sorgen om jag inte sagt det tidigare.. vet hur nära du och din mormor var..
    Kommer knappt ihåg min egen, men det lilla ja minns gör att jag saknar henne igen..

    En ny vandring går ju att göra absolut, det tycker jag!
    Skulle vilja göra en själv också!!
    Kram!

  2. Jennely Ottosson

    Svar till caena (2010-12-30 23:25)
    Jo vi stod ju varann väldigt nära, fortfarande helt sjukt att hon är borta, men livet fortsätter ju ändå.

    Ja absolut att vi ska försöka ta oss iväg på en ny vandring, det skulle vara enormt kul!
    kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.