1:a Januari 2011.

Jaha, nu är det nytt år. Nu måste man lära sig att skriva 2011 överallt, det lär ju ta ett tag innan man memorerat det i huvudet. Men nu har ett nytt år börjat med nya utmaningar. Detta år ska bli bättre än förra!

Gårddagen var en riktigt trevlig kväll. Vid 16 kom storebror + sambo och mamma hit, vi åt 3-rätters middag och hade det bara trevligt. Slank väl ner lite godis och chips också.

Vid 23 tiden kom Marcus förbi en kort stund för vid 23.30 började vi ju bege oss ner emot bron för att kika på fyrverkerierna nerifrån stan. Sedan blev det hem hit igen där vi fortsatte umgås innan J & L blev hämtade av taxin. Mamma sov över hos oss.

Idag har varit en slö dag, inte för att man varit bakis eller något utan bara för att det har inte funnits något att göra. Vi gick ut och gick en timme och sedan har det varit soffläge som gällt. Lite lätt uttråkad kanske man kan säga att man är?

Imorgon ska vi förmodligen bort på Träna och fixa våra träningskort så vi kan köra igång och träna direkt. Jag är peppad.

Nåväl, ska se lite på fångarna på fortet nu och sedan får vi se vad resten av kvällen har att erbjuda innan det är dax att sova igen.

2 kommentarer

  1. Mamma

    Idag är det ju lätt att skriva….2011-01-01, hihi!!! Mem som sagt det kommer att bli fel några ggr.
    Tack för en trevlig nyår med god mat och trevligt sällskap!!
    Love you 🙂

  2. Jennely Ottosson

    Svar till Mamma (2011-01-01 23:13)
    Ja än så länge är det ju lugnt 🙂 Men blir värre då jag ska till o jobba igen, alla fel som blir på remisserna, lär stå 10 istället för 11 😉
    Tack själv för igår, var riktigt trevligt! Love you too! <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.