En bra vecka.

Är ensam hemma just nu då min andra hälft åkt ut till stugan en sväng med sin mor. Jag väntar på att min mor ska komma till stan så ska vi åka till Jysk och hämta ut min säng som kommit.
Min 120´s säng hade gått sönder och eftersom det är 15-års garanti på den lämnade vi in den i samma veva som vi köpte våran nya säng och nu har jag fått en ny 🙂 Den sängen ska mamma köpa av mig.

Tog mig iallafall i kragen och gick ut och gick i 45 minuter, rutten blev runt Böleäng och hem igen, totalt 4,2km. Försökte gå rask promenad och jag lyckades nog rätt bra med det då jag hade en medelpuls på 141. Klockan hade föreslagit mycket hård träning idag i 25 minuter men jag tog mig en promenad istället. Då jag stängde av klockan sammanfattade den allt med "En mycket bra vecka". Så jag känner mig nöjd, vet att vi faktiskt även ska iväg och styrketräna senare idag så det blir bara bättre.

Innan promenaden fick lägenheten sig en omgång med dammsugning och torkning av golv, nu är det bara att dammtorka kvar.

Annars då, ja idag är det beräknad BF-dag för min storebrors sambo, så nu får den lilla knodden ta och visa sig snart tycker jag. Vi väntar ju med spänning allihopa på vad det är för en liten filur som gömmer sig där inne! Jag vill shoppa bebissaker också 😉

Nu tror jag att disken ska få sig en omgång och sedan får jag se vad som händer.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.