totalt slut.

Dagen på jobbet var rätt behaglig idag, jag hade hälsoundersökningar.
Efter jobbet skulle jag ner på stan en snabb sväng, det var plus grader ute och jag var klädd för -20 grader minst, kängor och täckbyxor, det var minst sagt olidligt varmt. Så imorgon blir det nog inga täckbyxor.

Väl hemma blev det lite sallad till lunch som jag köpte med mig från Ica gourmet, gillar när man kan plocka för sig precis det man vill ha själv. På det blev det någon timmes vila.

Sedan vid 17 begav jag mig till Träna för ett BodyAttack pass, gick riktigt bra i början, blev knappt ansträngt och behövde inte dricka några stora mängder vatten, men sedan slog det bakut rätt fort, jag blev så sjukt slut att det fanns inte, stod lutat mot en vägg någon minut för att återhämta mig, försökte hänga med ett tag till, vila igen och så fortsatte jag hela sista låten. När de körde styrka sista låten gick jag. Tänkte köra lite triceps men kroppen sa ifrån direkt så jag tog en dusch och satt mig i bastun en stund.

Vet inte vad det är med mig just nu men är så sjukt trött varje dag, på morgonen håller jag knappt på att få upp ögonen. Väl på jobbet går det rätt bra men sedan hemma igen däckar jag i soffan för att sedan gå och sova igen vid 22 tiden.

Nu blir det att slappa i soffan en stund tills sambon kommer hem från biljarden, lär bli en tidig kväll för min del också.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.