ond cirkel.

Just nu är jag i en ond cirkel. Ryggen gör enormt ont så då får jag lov att ta alvedon/voltaren var 4:e timme, då tar magen stryk så jag går konstant runt och har ont i magen och mår små illa, får inte i mig mycket till mat heller pga detta.

Hoppas innerligt att smärtan är bättre tills imorn och att jag framförallt får sova inatt utan att behöva vakna av smärta.
Tror att jag kan ha tagit ut mig lite för mycket här också för jag känner mig rätt stel i körtlarna i halsen, det brukar inte vara ett bra tecken. Men nu ska jag ta det lite lugnt här i veckan istället så jag blir fit for fight igen.

Nästa vecka har jag tänkt påbörja min förändring, 1500 kcal per dag. Fick tips av min vän Jennie att registrera mig på Allevo, där kan man enkelt räkna ut hur mycket man stoppar i sig per dag, även skriva in egna livsmedel så jag kommer räkna ut därigenom och enligt dem om jag följer detta så kommer jag att ha nått mitt mål i början på april, det vore perfekt! Till detta med kostförändringarna ska jag försöka ta mig ut och gå varje dag, hur det nu ska gå? Får ta mig i kragen och pallra mig ut efter jobbet medan de fortfarande är ljust.

Nåväl, ska kika lite på tv nu och sedan inta sängen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.