ännu en till dag.

Inatt vaknade jag återigen vid 2.30 tiden med enorma smärtor i ländryggen så det var bara att kliva upp och gå och ta lite värktabletter.
Lyckades väl somna lagomt någon timme innan klockan sedan ringde så imorse vad jag inte pigg.

Väl på jobbet gick det rätt hyffsat, hade ont hela tiden men det fungerade fram till 10.30, då kunde jag knappt stå upprätt pga smärtor. Tog återigen värktabletter då så det blev lite bättre men vid 11 så skickade mina kollegor hem mig.
Gick förbi sjukgymnasterna som tyvärr var rätt upptagna idag pga kort om folk men hann snabbfråga och fick höra att jag mest troligt överansträngt mig som jag själv misstänkt. Så jag tänker härda ut ett tag till, har det inte släppt till efter helgen måste jag kolla upp det.

Har även blivit förbjuden av en kollega att gå på BodyAttack på måndag eftersom jag nu båda gångerna fått ont efter passet, så på måndag har jag istället funderat på att gå på Step som de har.

Dagen idag har innefattat sovläge med värmedynan på ryggen, var ut en kort sväng där vid 17 tiden för att få röra på mig och få lite friskluft. Nu ikväll får vi se ifall vi makar oss iväg till gymmet en stund, jag ska isåfall ta det väldigt lugnt, men behöver få röra på mig lite också.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.