överrörlig.

Igår efter jobbet fick jag träffa en sjukgymnast hos oss, det klämdes, bändes och kändes. Vi kunde utesluta att mina smärtor kommer från bäckenet. Jag är överansträngd i ländryggen och på köpet är jag dessutom överrörlig. Så vad jag än gör så anstränger jag ländryggen fel, då jag böjer mig etc. Så nu måste jag träna upp mina stabilitetsmuskler och även stretcha baksida lår där jag har för kort muskel.
Sedan ska jag träna på att böja höfterna framåt och inte hela ryggen som jag gör i dagsläget och jag får inte "över svanka" ryggen.
Inte lätt minsann att lära om sig men jag måste för den här smärtan är inte rolig, jag har ryggskottsliknande tydligen.

Gick inte att göra så mycket åt smärtan utan det är bara att härda ut, det kommer gå över tids nog. Enda nackdelen då jag har ont är att då belastar jag någon annan del istället så nu har jag även fått stora problem med höger höft och har början till benhinneinflammation i båda smalbenen, de värker konstant hela tiden.
Jag är less på motgångar just nu!

Annars igår så var vi på ersboda och investerade i nya träningsskor, jag är nöjd!
Mina respektive Eriks träningsskor, hans är så fula så de är snygga 🙂

     

Efter våran shoppingtur igår fixade jag middagssällskap i form av min storebror och hans sambo. Vi hade gjort en regnbåge i ugnen som vi fått av morfar och en smarrig sallad till, väldigt uppskattad mat var det! Sedan blev det lite slappande i soffan och massa skit snack innan vi skjutsade hem dem.

Idag efter jobbet begav jag mig ner på stan för att äta lunch tillsammans med samma sällskap som igår, blev salladsbuffe. Sedan traskade jag och L runt på stan, blev lite shopping. En topp från H&M som jag tror att jag ska lämna igen, den satt inge vidare bra på mig. Och ett linne från Gina Tricot. Fyndade även två grejjer från Stadium som jag är super nöjd med!

Nu tänkte jag nästan lägga mig i soffan och vila och känna lugnet att det är helg. Det var tänkt att vi skulle försökt ta oss iväg till någon backe imorgon för att åka slalom men det lär inte bli av med tanke på min rygg. Det får bli vila istället. Vi ska till några vänner på kvällen istället.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.