mor & dotter-dag.

Vid 11.30 idag begav jag mig emot Hörnefors. Väl där möttes jag av en ursöt liten Freja som blev glad att jag kom. Sedan for jag och mamma till H&H som hade tokrea, jag kom ut med ett par leggings för 25:-, mamma med leggings och ett par jeans.

Vi bestämde rätt fort att vi skulle åka vidare till Lögdeå och Häggströms modehus, sagt och gjort, vi körde dit. Där fyndade jag en tröja och ett par tjocka stympbyxor. Mamma en jeanskjol. Så vi har storshoppat idag 🙂

Sen trodde vi att vi skulle hinna äta middag tillsammans innan killarna var klar med biljarden, men tji fick man då de praktiskt taget var klar vid 16 tiden. Så det var bara för mig att bege mig emot stan för att hämta upp killarna. Fick bli middag hemma istället, ungsstekt lax på kaviartäcke och sallad.

Får se till helgen ifall jag återigen drar någon dag till Hörnefors då jag är ensam, sambon jobbar hela helgen lång. Nu blir det att slappa för att sedan inta sängen, måste ju upp och jobba imorgon fast jag hade gärna haft en ledig dag till på mig att få vila upp ryggen ordentligt. Höll på att halka idag och de gjorde inte ryggen bättre.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.