BodyStep.

Idag har jag varit duktig och tvättat i massor, 4 maskiner närmare bestämt. Väntar alltid för länge med att tvätta här för jag hatar verkligen våran tvättstuga, den är äcklig så går inte dit i onödan utan då tvättkorgen är full då tvättar man.

Ett litet avbrott i tvättandet blev i form av 1 timmes BodyStep. Måste säga att jag gillar detta, var på ett pass i höstas under min gratisvecka, då var jag inte speciellt imponerad. Men nu med en annan instruktör och ett nytt upplägg så var det riktigt kul!
Så detta kommer jag gå på fler gånger, måste bara försöka passa in att det är samma instruktör som ikväll 🙂 På tisdag har hon ett pass.

Efter steppen gick jag och körde lite ben, axlar och en rygg övning i 25 minuter. Sedan var jag så skakig så det var bara att traska hem och få i sig lite middag.

Imorgonkväll funderar jag på att gå på Step igen, då är det inte Bodystep utan ett step pass där instruktören själv gjort koreografin, liknar nog mer step-passen på usm så det borde passa mig perfekt! Och sedan tisdag, BodyStep igen då kanske? 🙂

Nu ska jag göra så mycket roligt som att sortera 4 ikea påsar med tvätt, yey!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.