bebismys!

Storebror ringde mig vid 17 tiden och sa att de tydligen hade besökstid på BB mellan 18-19.30, så vi åt middag och sedan for vi iväg på BB en stund för att hälsa på L och lilla prinsessan. Bedårande söt är hon verkligen!

Hon sov då vi kom dit men hade tydligen hållit sin kära mor vaken större delen av natten och dagen 🙂 Sedan fick jag sätta mig och hålla i lillan, så mysigt. Men snacka om att man glömmer fort bort hur det känns att hålla i så små liv. Har ju trots allt jobbat på Barn 4 och suttit med två bebisar i famnen stundvis, men det är ju bara sådär 9 år sedan, tiden bara springer iväg! Tyvärr så sov lillan mest men innan vi skulle fara hemöver så slog hon upp sina stora vackra ögon så vi fick se dem.

Nu är babyskyddet hemma här också eftersom jag ska mest troligt hämta hem dem imorgon. Så senare imorgon blir det mer bebismys och på lördag blir det också lite myspys. Då ska min sambo och storebror visst dricka nån whiskey på kvällen för att fira lite, då passar jag på att umgås med L och lillan.

Träna har vi även hunnit med ikväll, dock så blev det inte mycket till träning för min del. Min kropp är så slut att det finns inte, så fort jag anstränger mig och tar i börjar jag må illa och blir helt matt. Sjukligt trött är jag också, sov på soffan någon timme i eftermiddag och är redan trött igen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.