däckad.

Jag är nästintill däckad snart. Vaknade imorse med sprängandes huvudvärk och var sjukt trött. Vet inte vad som flygit i mig men är trött varenda dag just nu trots att jag sover rätt bra på nätterna. Men det är bara att hoppas de vänder till sitt normala snart igen.

Efter jobbet idag traskade jag ner på stan och mötte upp storebror, det blev lunch för oss på Frasses innan han skulle åka upp till BB. Imorgon får Linda och lilla prinsessan åka hem, jag ska flexa ut lite tidigare från jobbet och hämta dem, så då får jag se på lilla sötnosen. Hinner nog även med att snusa lite grann på henne 🙂

Nu tänkte jag bädda ner mig i soffan och vila en stund, senare i eftermiddag har vi tänkt ta oss iväg och träna. Jag har inte styrketränat ordentligt nu på flera veckor. Har varit på gymmet och kört lite olika saker samt lite gruppträningar men har inte gjort ett ordentligt styrkepass, detta pga all smärta jag haft i ländryggen först och nu denna vecka pga att jag är så slut och sjukt trött. Men idag ska jag släpa iväg mig, tänkte köra lite bröst och triceps iallafall.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.