slappardag.

Idag är en riktig slappardag. Sov till och ifrån ända fram till 12.45 idag. Det var behövdes efter att ha varit sjukt trött i flera veckor. Det kommer väl dock tyvärr inte hjälp mig från att bli så trött igen, sov hela förra lördagen också men var lika trött ändå under veckan.
Min kropp hinner inte återhämta sig under helgen helt enkelt.

Igår hämtade jag iallafall hem L och lillan från BB, efter de for jag och storebror iväg på lite uppdrag, jag skjutsade även min sambo till hans jobb för att kunna ha bilen.
Sedan blev det en heldag hemma hos storebror. Hann även med en hel del bebismys såklart. Men nog var jag trött alltid då jag väl kom hem, slocknade i soffan vid 22, blev väckt och förflyttade mig till sängen och sov vidare.

Idag har jag varit ut på en kort promenad, fick så sjukt ont i vänster höft så blev ingen lång sväng som planen var först.
Nu vet jag inte vad jag ska hitta på, kände inte för att göra nåt egentligen. Har dammsugit lägenheten och mer än så blir det nog inte. Soffläge lockade lite mer.

Senare ikväll ska nog jag och Erik fara iväg och träna en sväng, blir inget besök hos storebror, de ska få vara ensam ikväll med lilltjejen.

2 kommentarer

  1. anna

    Men stackars dig,lider med dig när varje försök till träning leder till smärta och denna trötthet du lider av,verkar som att din kropp orkar inte med. Tycker att du ska ta kontakt med läkare o kanske sjukgymnast för att lägga upp en träning som blir anpassad för dig,så här kan du ju inte ha det.
    Kram!

  2. Jennely Ottosson

    Svar till anna (2011-02-12 16:55)
    Ja det är inte speciellt kul längre, man tappar motivationen väldigt lätt då inget går som man vill. Har faktiskt varit till en sjukgymnast så försöker träna ryggen jag har så problem med men det går inge vidare då jag jämt börjar må dåligt då jag ska till o träna :/ det enda min kropp mår bra av just nu är vila och sömn tyvärr. Att kontakta min läkare har jag faktiskt funderat på, det lutar mer och mer ditåt att jag snart gör det.
    kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.