någon tycker inte lika.

Tog mig en rätt rejäl sovmorgon imorse också, dock inte lika lång som igår för jag klev faktiskt upp vid 11 tiden. Sedan där vid 12.30 tog jag mig ut på en promenad längs bölesholmarna, var riktigt härligt ute då solen lyste. Fick dock lov att börja vandra hemåt efter en halvtimme pga magsmärtor.

Någon hade gjort en söt tomte som satt på en bänk också, rätt kul att få stöta på den efter vägen.

Annars idag har det inte hänt mycket, tog mig hem och hamnade i soffan där jag somnade någon timme tills mamma kom förbi på ett snabb besök, jag skulle fota henne innan hon drog vidare till min storebror en snabbsväng.
Hon skjutsade mig till affärn så behövde jag bara gå hem sedan och nu funderar jag på ifall jag ska orka ta mig till köket och fixa sallad till middag.

Febern har kommit tillbaka för mig nu också, har en bit över 38 grader. Känner mig dock inte sjuk mer än att jag är fruktansvärt trött hela tiden, men nog är det rätt irriterande att min kropp håller på såhär, feber var och varannan dag, det sliter rätt hårt på en kan jag lova! Får se hur jag känner mig senare ikväll och imorgon om jag kommer orka fara iväg på jobbet imorgon, har plågat mig nu i några veckor med att fara på jobbet trots att jag inte mått bra, men fortsätter detta kommer jag sjukskriva mig och kontakta min läkare, för de här håller inte!

Jag vill ju inte vara sjuk nu, jag vill kunna fara och träna, må bra och orka jobba…men tydligen så är det någon som inte tycker lika som jag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.