besöka akuten.

Det blev så att jag stannade hemma imorse från jobbet. Kände redan igår kväll att det inte skulle fungera att pallra mig dit och fortsätta plåga kroppen som jag gjort i typ 3 veckor. Så imorse ringde jag och sjukanmälde mig.

Skickade även iväg ett mail igår kväll till medicinmottagningen att jag önskade kontakt med min läkare där och idag vid 16 tiden ringde han upp mig! Efter lite prat så skulle han kolla med en kollega som arbetar på akuten denna vecka ifall hon kunde träffa mig och undersöka och ta en massa prover, min ordinarie läkare var fullbokad två veckor framåt nämligen. Så en timme senare ringde han upp igen och allt var fixat, imorn vid 8 tiden ska jag infinna mig på akutmottagningen för att träffa denna läkare.

Jag hoppas innerligt att de kommer fram till nåt nu varför jag mår som jag gör och har gjort ett tag, om jag är utarbetad eller om det är nå strul med min medicinering? För såhär ska jag inte må tycker jag, får bara fler och fler bekymmer och det oroar mig.

Men nu håller jag tummarna för att de kommer fram till nåt vettigt imorn så jag kanske får känna mig pigg och hyffsat som vanligt snart igen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.