inte mycket klokare.

Hela förmiddagen har gått åt på akuten för min del. Sambon skjutsade mig vid 8 imorse, kom dit och fick anmäla mig, fick komma till ett rum rätt fort eftersom jag inte hade tagit mina mediciner utifall att de skulle ta några prover.

En del prover togs, fick höra att läkaren jag egentligen skulle träffa var hemma med sjukabarn, yey! In kommer sedan en trevlig läkarstudent, jag drar hela min historia och sedan kommer en annan läkare in, hon hade tack o lov pratat med min ordinarie läkare så hon var rätt insatt i allt. Det ordinerades en hel del fler prover, blododling och massa andra odlingar. De kontaktade även infektionsjouren och de ville träffa mig, men inte idag utan jag ska dit på torsdag för fortsatt utredning och förhoppningsvis har de svar på de övriga proverna då.

Efter att jag berättade om hur sjukt trött jag är och hur mycket jag sover varje dag så tyckte läkaren att det var riktigt "alarmerande". Inte speciellt kul att höra, men jag har ju själv förstått att nåt fel är det, frågan är bara vad. Blev inte så mycket klokare på besöket idag utan får se vad som sägs på torsdag, sedan ska allt återkopplas till min läkare på medicin också. Men de har pratats om att jag eventuellt måste sättas in på min antikroppsbehandling igen, det ser jag inte framemot! Jag var så less på att sticka mig i magen 4 gånger i veckan så när jag fick sluta var en stor befrielse, men det är kanske bara att plocka ner påsen med pumpen, sprutorna och nålarna snart igen då från förrådet?

Nåväl, nu tänker jag bädda ner mig under filten för jag fryser fortfarande, de hade svinkallt på akuten och att då ligga där på en kall brits under en tunn filt i 4 timmar var ingen hit. Lyckades sova en liten stund där men nu måste jag verkligen vila, ögonen bara bränner på mig.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.