positiv blogg?

Min blogg är verkligen ingen positiv blogg med någon direkt intressant läsning, frågan är ju om den någonsin har varit det? 🙂 Skulle inte tro det, bara en massa svammel om träning, jobb och sjukdommar, måste vara enormt roligt och intressant att läsa.

Hur som haver så mår jag inte bra någonstans just nu. Väntar på att läkaren från infektion ska höra av sig nu i början på veckan till mig, men har inte stora förhoppningar där. Har suttit och läst en del på nätet och misstänker väl mer att det nåt strul med kortisonet, mina symtom stämmer in på det. Men jag äter ju kortison varje dag så förstår inte hur det kan ha blivit strul nu..men men..det är bara att fortsätta vara på läkarna tills de kommer fram till något. För såhär kan jag verkligen inte ha det!

Sover kanske 12 timmar eller mer per dygn, går jag ut på en kort promenad till typ affärn är jag helt slut sedan, blir skakig och kokhet av absolut ingenting. Mår illa stup i kvarten…listan kan göras hur lång som helst. En positiv sak, jag har ingen pågående infektion eller virus just nu iallafall.

Träningen ligger helt på vila just nu också, har försökt farit och styrketränat någon gång före helgen men efter en övning var jag helt veck, totalt orkeslös och illamående, så nu far jag inte ens iväg, sambon får fara själv.

Hela dagarna går åt till att vila och göra absolut ingenting känns det som, försöker ta mig ut en liten stund varje dag medan det är ljust ute iallafall bara för att få lite dagsljus på mig.

Jag älskar verkligen mitt liv just nu! Har ett sånt fantastiskt socialt liv att det går inte att beskriva!

Alla mina planer och förändringar jag tänkte ge mig in på ligger på is just nu, finns ingen som helst motivation till något.
Så nu lägger jag ner för en tid framöver, finns ändå ingenting positivt och vettigt att skriva om.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.