Nytt försök.

Jaha, ska försöka ge mig på ett försök att blogga lite då, vet dock inte om det blir så mycket intressant att läsa…

Är fortsatt sjukskriven nu i två veckor till att börja med, jag hoppas det räcker så jag kan börja jobba sedan igen. Var nämligen på jobbet i torsdags och fick höra att jag ska få lite nya arbetsuppgifter så skulle gärna ha börjat med inskolningen så snart som möjligt! Ser framemot detta!

Ska även äta dubbeldos kortison nu i en vecka iallafall, min läkare konstanterade att jag har någon form av kortisolbrist, utöver den jag redan har, har med andra ord fått en ännu värre nu därav tröttheten. Så jag hoppas detta gör susen, är lite piggare nu och om det då har att göra med att jag endast sovit och vilat i två veckor eller ätit mer kortison i 2 dagar vet jag inte, men det verkar gå åt rätt håll iallafall?!

Idag har de fitnessdagen på BudoFitness här i stan så jag och sambon drog dit redan vid tio tiden för att checka läget. Hem kom vi med lite kläder, proteinpulver och en pre-workout.

En super härlig dress ifrån BetterBodies fick följa med mig hem! Vi for även ner på stan där vi drack en kaffe (mocca för min del), köpte även med lite kaffe hem, chockladkaffe, så nu kanske även jag kan tänkas dricka nån kopp ibland?

Nu tänkte jag slappa lite en stund, senare i eftermiddag ska jag traska bort till min storebrors sambo och äta middag med henne och lilla M, blir nog även att kika lite på melodifestivalen. En riktigt trevlig kväll väntas med andra ord, perfekt lördag då sambon jobbar.

2 kommentarer

  1. Jennely Ottosson

    Svar till Linda (2011-02-26 15:17)
    Jasså du 🙂 Vi träffade henne där, men då hade hon redan shoppat klart. Men de är riktigt snygg och enormt härlig så jag är nöjd! 😀 Ha en härlig lördag du också! kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.