För mycket tid.

När man är hemma och sjukskriven har man ibland för mycket tid har jag insett.
Jag sitter och surfar runt och vill shoppa massa saker, har länge kollat runt på tyger och gardiner till både vardagsrummet och köket, nu funderar jag faktiskt på ifall jag ska slå till snart ifrån Jotex.

Lila hissgardinen funderar jag på att beställa till köket och det med rosa till vardagsrummet, eller om det ska bli svarta sådana istället. Men det är lite kul med färger, måste bara komplettera med några matchande kuddfodral eller liknande då såklart!
Jag älskar inredning, det är kul att få pyssla och dona, men man skulle bara haft en massa pengar så man kan köpa det man vill ha 🙂

På sjukfronten ser det då likadant ut som tidigare, går på dubbeldos kortison, har blivit lite piggare men så fort jag gör något minsta lilla ansträngande som tex tar en promenad blir jag slut. Har ju även totalt träningsförbud just nu vilket är mindre roligt men kroppen orkar ju ändå inte med några träningspass i dagsläget.

Ska på möte imorgon med undersköterskorna, vi ska prata om semester, nya arbetsuppgifter och lite till, jag hoppas innerligt att jag orkar fara på jobbet om två veckor!

Nu blir det att invänta sambon som är och tränar, sen ska vi fixa klart tvätten och laga lite middag innan vi ska ner på stan en sväng, han ska spela biljard och jag ska på Olssons tyger för att köpa vaddering till vår blivande sänggavel.

2 kommentarer

  1. HB

    Åååh det låter intressant med sänggaveln! Har åxå funderat på att göra en…lägg gärna ut bild när den är klar. Fortsätt krya på dej nu!!

  2. Jennely Ottosson

    Svar till HB (2011-02-28 18:15)
    Ja förhoppningsvis blir den bra när den väl är färdig 🙂 nu saknas bara virket till den, men de fixar vi imorn. Är en väldigt enkel variant av sänggavel så den borde bli bra!
    Får se till att lägga ut någon bild sedan.

    Tackar, ska försöka krya på mig så gott det går.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.