Lång leveranstid.

Var upp på Ersboda idag och besökte diverse affärer, kom inte hem med något tyg alls. Men däremot en present åt lilla M , så den ska hon få till helgen då vi mest troligt kommer ses!

Skickade iväg en beställning från Jotex då jag kom hem däremot på nå tyger jag fastnat för där, stod lagerstatus; i lager, på allt jag skulle ha, då jag sedan får bekräftelsemailet står det leveransdatum; 25:e maj, jaaha, ofta jag orkar vänta tills det nästan är sommar med att fixa nya gardiner? Har mailat och ifrågasatt detta så får se vad jag får för svar, stämmer datumet tar jag helt enkelt bort beställningen och försöker hitta tyger någon annanstans, vilka ilandsproblem jag har egentligen! 🙂

Nu har vi iallafall alla grejjer hemma för att kunna bygga våran sänggavel, planen var att den skulle bli klar idag men då insåg vi att häftpistolen befann sig på flykt hos sambons mamma, så den hämtar vi hem imorgon. Bygget får vänta tills dess helt enkelt.

Snart kommer honey (L-M) förbi här också, vi ska snacka lite skit och bara umgås. E har farit iväg o tränat och sedan direkt vidare på nattjobb. Så det passar perfekt med lite sällskap en stund för min del.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.