Paket!

Idag fick jag äntligen mitt paket ifrån Jotex, jag mailade och ifrågasatte deras leveranstider så då skickade de mitt paket direkt. Nu saknas bara ett tyg som var restat, när det kommer återstår att se. Var även på Ohlsons igår och shoppade lite barntyger, ska sy lite åt både lilla M och lilla T hade jag tänkt. Ritade av ett mönster igår nämligen så nu är det väl bara att sy antar jag? 🙂

Blivande gardiner till köket respektive vardagsrummet

  

Fick ett samtal från min läkare idag också, nu ska jag sakta börja minska på kortisondosen, får se hur jag kommer börja må då ifall jag blir som en zombi igen eller inte, har ju faktiskt blivit lite piggare men det är långt ifrån bra, finns inte mycket till ork och energi i kroppen, den lilla som finns tar fort slut.
Ska fortsätta vara sjukskriven även nästa vecka och det är inplanerat ett läkarbesök. Tur man har klippkort på sjukan numera så just nu går jag gratis! 

2 kommentarer

  1. HB

    Ja men det är då konstigt att de helt plötsligt kunde skaka fram varorna när du mailade;) Jag minns för några år sen när jag åxå skickade efter vårgardinerna, som inte kom förrän i slutet av maj….då är ju våren redan över!! Bra att du mailade!

  2. Jennely Ottosson

    Svar till HB (2011-03-10 22:13)
    Ja lite lustigt är de att vissa tyger fanns visst hemma så de kunde skicka direkt bara för att man skrev och klagade 🙂 ett tyg måste jag dock vänta på tills i slutet på maj så mailade nu o bad dem ta bort det helt, varför köpa vårtyger då våren typ är över som du säger? 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.