Motivation tack.

Jag skulle behöva lite motivation. Någon som sparkar en i baken så man lyckas ta sig för något för just nu står allt still känns det som.

Vad jag skulle behöva motivation för är lite olika…

Sluta snusa framförallt, skulle sitta fint att vara snusfri till sommarn.
– Lyckas hålla igång med träningen, men tyvärr så sätter ju min jäkla skit kropp stopp för mycket.
– Ta tag i att sy mina gardiner och de andra projekt jag har på gång med att sy.

Men först och främst vill jag bli så pass pigg så jag orkar ha ett socialt liv igen och kunna få börja jobba. Har en inskolning att se framemot nämligen och min förhoppning med de nya arbetsuppgifterna är att min kropp ska må bättre i och med detta, att jag orkar jobba och ha ett socialt liv samtidigt. Det vore underbart!

I helgen har jag faktiskt lyckats vara lite social. Igår for jag, storebror, L och lilla M till Hörnefors och hälsade på några timmar. Väl i stan igen for jag och sambon till ett par kompisar på spelkväll, det spelades sällskapsspel till runt klockan 1 på natten. Blev dock väldigt trött på slutet med yrsel och illamående.

Idag är en icke-social dag, jag tvättar och är ensam hemma. Har varit ut på en kort promenad endast, mer pallade jag inte.
Har nyss ätit lite middag och hoppas på att magen är snäll med mig så jag inte får ont och blir illamående som jag blivit alla andra dagar i lite mer än två veckor.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.