På väg tillbaka…

Ja, nu är jag på väg tillbaka!

Har blivit betydligt mycket piggare den sista veckan. Kortisondosen är minskad till sin ursprungsdos från och med idag så jag hoppas jag får fortsätta vara pigg.
Det enda som strular nu är magen, min IBS har inte tyckt om att kroppen varit så nergången så det är magsmärtor varje dag och illamående. Rätt tröttsamt.
Får somna varje kväll med smärtor och att må väldigt illa, men jag hoppas det ger med sig väldigt snart.

Träffade läkaren igår och då bestämde vi att på måndag ska jag försöka börja jobba igen. Kommer starta upp med min inskolning direkt i receptionen vilket känns bra.
Men vid minsta lilla motgång skulle jag höra av mig till min läkare så blir jag sjukskriven igen för jag får inte pressa min lilla kropp i dagsläget så jag håller tummarna för att den håller ihop nu för jag orkar inte ha det såhär längre.

Annars så har jag försökt komma igång lite smått med träningen, det går bättre och bättre även om jag tar det väldigt lugnt just nu, har inte varit på något gruppass alls utan endast kört lite styrketräning och crosstrainer.

Tänkte försöka komma iväg på något gruppass till veckan kanske, men då blir det någon lugnare form typ BodyVive, får vänta med Step och Attack känner jag tills kroppen verkligen orkar med.

Så nu börjar jag se ljuset i tunneln igen vilket känns underbart!

En annan underbar sak, jag är INTE BENSKÖR längre i ländryggen! Fick se resultatet igår och sedan jag startade upp med min styrketräning för två år sedan har mina värden blivit betydligt mycket bättre, förstå hur underbart det känns! Jag började ju styrketräna i och med att jag fick diagnosen benskörhet, för jag får inte äta bromsmedicin emot det så då blev det träning istället.

Nu ska jag ta en promenad till Volvo och hämta nå skruvar till mamma, senare ikväll ska jag promenera iväg till min underbaraste Lindis och prata lite skit med henne.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.