Ny på jobbet…

Kändes riktigt bra att komma in på jobbet imorse. Få träffa på alla goa arbetskamrater, fick en del kramar i fikarummet 🙂

Hade lite små fix att ta tag i direkt på morgonen så det ordnade jag med en stund, gick sedan och hälsade på alla uskor ute på lab och sedan styrde jag kosan emot receptionen. Och där befann jag mig fram till lunch då jag gick hem.

Satt första timmen bara bredvid och kikade men efter fikat satt jag själv och tog emot patienter. Riktigt kul, men det är mycket man ska hålla reda på! Nu har jag ju turen att ha någon som sitter bredvid och påminner mig, jag är som ny på jobbet fast jag jobbat på vårdcentralen sedan 2004 🙂

Imorgon har vi möte efter lunch så jag jobbar eftermiddag imorn, först blir det då möte och sedan sitter jag återigen i receptionen. Det här kommer bli bra för mig tror jag!

Efter jobbet idag for jag och sambon en sväng till gymmet, benen fick sig en omgång. Var alldeles slut efter passet. Härligt! Men det kommer nog inte kännas lika härligt imorn misstänker jag då träningsvärken kickar in.

Känns så sjukt underbart att min ork och energi är på väg tillbaka! Och att det sedan är plus grader ute på dagarna och solen skiner gör det ännu bättre, man blir så lycklig.

Nu ska jag fortsätta se på Biggest Looser.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.