Snart helg.

Snart har en hel vecka redan gått, tycker den här veckan har gått riktigt fort. Kan kanske ha och göra med att jag haft inskolning på jobbet så dagarna har gått riktigt fort, vilket de iofs brukar göra i vanliga fall också men nu ännu fortare.

Efter jobbet har jag inte varit sådär helt urslut utan har faktiskt kunnat haft lite socialt liv utan att endast slockna på soffan. Idag blev det ett kort träningspass och därefter maxi med storebror och sedan fick jag umgås med lilla M en stund.

Angående träningen, känns skönt att ha kommit igång lite smått men jag tar det väldigt lugnt just nu. Tränade ben i förrgår och de tog bra, gjorde utfall i smith utan vikter och haft haft träningsvärk/extremt ont i höfterna och lite nedanför sedan dess. Ovan övningen antar jag så därför har det blivit lugnt med träning. Idag blev det ett kort ryggpass, måste hålla igång min rygg för att slippa smärta.

Började 7.15 imorse också, var lite roligt att vara på jobbet så tidigt. Inge folk, var riktigt mysigt där. Vi satt och räknade kassan från igår och fixade iordning allt tills öppning, hann till o med dricka min chokladkaffe. Men nu känns det att jag klev upp tidigare än normalt imorse, börjar vara riktigt trött.

Men nu snart så är det ju helg, imorgon kvar.
Är det bra väder på lördag så ska vi försöka ta oss iväg och åka slalom, blir spännande!


Jag förra året i backen

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.