Trevlig lördag.

Igår satt jag hela kvällen i sovrummet framför min symaskin. Nu har jag lärt mig att hantera den lite bättre, klarade sy i både en knapp och göra ett knapphål. Har visserligen sytt sånt flera gånger tidigare men det är alltid lite klurigt på en ny maskin, speciellt på en rätt digital maskin då jag var van med min förra från stenåldern typ =)

Men nu har köket fått sig en liten uppfräschning i form av nya gardiner och sedan en handduk man hänger på spisen, min mormor brukade sy sånna så nu har jag testat på att göra en själv, resultatet blev inte lika fint som hennes men övning ger väl färdighet antar jag! Nästa projekt blir att sy gardinerna till vardagsrummet och nya kuddöverdrag dit!

 

Idag har jag umgåts med min vän Kicki en stund, senare på eftermiddagen träffade vi upp ett helt gäng med underbara vänner på stan och åt middag på Allstars tillsammans. Vissa fortsatte kvällen med fest, jag for hem och ska invänta sambon. Sen ska vi fara iväg och träna en stund istället och efter det blir det nog att sova, jag är riktigt trött och slut idag! Men det har varit en trevlig lördag, för ovanlighetensskull har jag hållit igång hela dagen och umgåts med folk, riktigt trevligt!

Nu ska jag bädda ner mig under filten en stund och försöka sluta frysa, är sånt skit väder ute så man blir kall inombords av att vara ute.

 

 

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.