Härliga söndag.

Dagen började med en hyffsat lång sovmorgon, låg och drog mig ända till 11 imorse. Sedan upp och byta plats till soffan, när sambon väl vaknade åt vi frukost/lunch innan han for iväg på kvällsjobb, då passade jag på att traska ner på stan. Hade haft det i åtanke sedan tidigare men då en kär vän ringde mig och berättade att hon var på stan skyndade jag mig ner. Där traskade vi runt på affärer, jag shoppade lite mer tyg så jag kan färdigställa mitt ena projekt och sedan började jakten på ett fikaställe, fullt överallt men tillslut hamnade vi på Café Göteborg. Beställde en Kaffe latte och en krossad kladdkaka med glass, in kommer ett gigantiskt stort glas med glass, grädde och kladdkaka…

Cola flaskan visar hur stort glaset med kladdkakan o de var! Super gott och man blev riktigt mätt på allt slisk.

Efter fikat traskade vi återigen ner på stan och in på lite affärer, blev ingen mer shopping för min del fast jag skulle kunnat, men måste hålla i mina stackars pengar just nu. Har iallafall haft en riktigt härlig söndag tillsammans med min underbara vän!

Igår kväll blev det en trip till gymmet också, trots att jag var så trött och slut efter middagen med kompisgänget, jag somnade till och med i soffan innan min andra hälft kom hem från jobbet, men när han väl var hemkommen pallrade jag mig upp ur soffan och vi tog oss iväg för lite mer än en timmes träning.

Idag skippar jag träning, har lite febertoppar som spökar så bäst att ta det lugnt för imorn ska jag ju fara fit for fight igen på jobbet, receptionen väntar!

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.