Helgen planerad.

Måndagkväll och jag har redan helgen planerad, det är ovanligt! Men ser framemot helgen enormt!

Fredag blir det middag tillsammans med storebror, L och lilla M, sedan ska vi fota dem till tidningen. Lördag – middag tillsammans med några underbara vänner och på söndag tänkte vi ha lite födelsedagsfika här hemma för familjerna då jag fyller år på måndag om en vecka.

Min sista inskolningsvecka i receptionen har inletts också, jag är ju rätt självgående nu men det finns fortfarande en del saker jag får fråga om, och det kommer det garanterat att finnas efter den här veckan är slut också, för man lär sig inte allt i receptionen på några enstaka veckor. Det enkla basic så att säga lärde jag mig första dagen men allt runt omkring, det är mycket. Har små fusklappar på vad som skall göras då kassan skall redovisas varje dag, veckovis och månadsvis. Förhoppningsvis är min fusklapp till hjälp den dagen jag ska fixa det själv =) Kommer bli tråkigt då A slutar hos oss i receptionen, kommer sakna dig på jobbet!

Imorgon har jag en timmes sovmorgon, härligt! Det är pga att vi ska ha möte efter lunch på jobbet. Direkt efter mötet drar jag och sambon upp på Ersboda på några affärer och sedan blir det hem och vila en stund innan man ska fixa iordning sig för middag på indisk restaurang. Vi ska bjuda en jobbarkompis som fyllt år på middag så det blir nog en riktigt trevlig kväll, ett stort gäng blir vi, 13 eller 14 stycken!

Nåväl, ska slänga mig i soffan nu, har avklarat alla "måsten" här hemma nu, disken är fixad, lunchen tills imorn är i kylskåpet – skaldjurssallad.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.