Till min telefon…

Gick igenom mina bokmärken på datorn här tidigare ikväll och halkade in på en sida där jag tidigare beställt ett skyddsskal till min telefon. Nu har det kommit ännu fler roliga fina skal, skulle vilja ha ett nytt så kanske att man måste skicka iväg en beställning snart?

Annars då, jodå min förkylning ligger som och pyr, det bryter inte ut ordentligt men känner mig samtidigt inte helt okej. Planen var att fara på spinning ikväll egentligen men det skippade jag, vill inte bli super sjuk så jag inte orkar jobba direkt.

På jobbet går det kanon, trivs så bra där ute i receptionen. Och jag tror det syns på mig också, får höra från både patienter och personal att jag ser så glad och lycklig ut. Nog för att jag alltid varit glad på jobbet, har jag haft en sämre dag har det inte gått ut över patienterna.

Nu blir det snart att pallra sig emot sängen. Imorgon efter jobbet ska jag på möte hos Försäkringskassan. Ska ta upp en del saker med dem och höra vad de säger och tror om mina planer, för här smids det en del planer minsann! 🙂