När man inte kan…

När man inte kan träna på sin fritid så får man helt enkelt hitta på andra grejjer och idag har jag då roat mig.

Först ringde mamma och sa att jag skulle komma ut på baksidan av huset, då var hon och Freja (hennes hund) här, sedan for hon och hämtade lillebror, sen fick jag ett telefonsamtal av henne så jag följde med dem ut på strömpilen och sedan vidare till Ersboda, fick gå in på Ohlsons tyger och köpte lite mer tyg.
Efter det blev det hem, fixa lite enkel middag och sen har jag praktiskt taget bott vid symaskinen. Fixade först iordning med all förvaring och sedan har jag sytt, kommer kanske upp lite bilder på vad sedan.

Det jag har sytt nu ska jag nämligen ge bort imorgon så kan inte lägga upp bilder än 🙂

Nu vill jag bara ha lite mer roliga tyger så jag kan få testa sy ännu fler saker, har en del ideér nämligen. Kanske ska köpa nåt tyg sedan och försöka sy nå leggings till mig själv också? Meeen, det får bli ett senare projekt.

Har även kommit fram till att 4 timmar på jobbet numera är alldeles för kort tid, det är så mycket man ska hinna med samtidigt som jag ska lösa av i receptionen, men planen är ju att jag ska ta mig upp i tid till hösten, har pratat med F-kassan så allt är fixat.

Annars så har vi en hel del roliga saker att se framemot nu också, tex. ett till dop i början på Juni, min älskade brorsdotter skall döpas då, sedan är vi bjuden på bröllop i Juli. Och och därimellan går vi på en efterlängtad semester. Eller ja det är ju sommaren som är mest efterlängtad just nu!

Men nu blir det sängen för min del så jag är pigg tills imorgon för en ny rolig dag på jobbet.

Tänk att en förändring kan göra så mycket, jag mår så mycket bättre, är så mycket gladare och tillfreds med mig själv, I just love it!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.