Förändringar.

Nu måste jag ta tag i mina förändringar känner jag. Har ju redan fått en förändring på jobbet som gjort att jag mår betydligt mycket bättre nu då jag slipper allt spring, men alla andra förändringar jag tänkte ta tag i.

Jag har bestämt mig nu, var ute och gick och grubblade lite då. Nu när jag ätit klart min penicillinkur och lungorna är tillbaka till det normala så ska jag börja försöka röra på mig varje dag. Ska försöka lägga upp ett vettigt träningsschema också för 3 dagars styrketräning och två gruppass i veckan.

Sen ska jag göra en del förändringar i min kost, MÅSTE sluta äta sötsaker och dricka sötsaker på veckorna, sedan vore ett stort plus ifall jag fick motivationen till att sluta snusa också.

Mitt mål är att gå ner några kilo i vikt, till den vikt jag kilade stadigt på i flera år tidigare. Det handlar inte om så många kilon men jag skulle må bättre ifall jag nådde mitt mål och framför allt om jag lyckades hålla något jag lovar mig själv.

Så den här veckan kommer jag inte göra någon direkt förändring eftersom jag äter penicillin, blir ingen direkt träning eller något…men nästa vecka! Så länge kroppen min är kompis med mig så ska jag köra på, men ska såklart lyssna på kroppen och vila ifall jag är trött och slut.

Nu blir det att slappa en stund och vänta på att sambon får sluta tidigare från jobbet, vilket visserligen är om kanske 2 timmar. Sen ska vi iväg till hans mamma för att fira lillasyster hans som fyller år.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.