En dag i Hörnefors.

Igår började jag dagen med att sitta en timme på balkongen och sola, sedan skjutsade jag sambon på jobbet och hämtade upp storebror och vi drog iväg till Hörnefors.

Väl där for jag och mamma på H&H för jag skulle shoppa upp mitt presentkort, kom hem med två linnen…var nog inte riktigt på shoppinghumör.
Efter shoppingturen begav vi oss till Morfar där jag placerade mig i syrummet för att söka igenom bland tyger och knappar, fick med mig en hel påse med grejjer hem och än finns det mycket kvar där att hämta med hem. Nu ligger tygerna i tummlaren för jag har tvättat bort röklukten.

Vi hade grillpremiär igår också, riktigt gott! Nästa helg blir det grillat igen då min och brors respektive även kan följa med!

Efter middagen blev det projekt få ner flaggstången, de skulle fixa linan. Flaggstången blev fixad och jag hade lite att göra så fotade med telefonen under tiden 🙂

         

Min kompis under kvällen som njöt av att få vara lös på baksidan hos Morfar.

Idag började jag återigen dagen med att sitta ute på balkongen i lite mer än en timme och solade, det är fantastiskt varmt och skönt ute idag! Syns redan att jag fått färg både i ansiktet och på armarna. Har även nu i eftermiddag suttit ute ungefär en timme.

Nu blir det snart att försöka fixa mig lite middag och sedan vänta på att sambon slutar jobba så ska vi pallra oss iväg på gymmet en stund.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.