Jogging.

Efter att sambon gick iväg för att spela biljard fick jag för mig att ta på mig träningskläder och pulsklocka för att sedan bege mig till Bölesholmarna. Väl där hittade jag en lagom rutt som jag joggade runt 3 varv. Joggade även på väg dit och på väg tillbaka spurtade jag lite extra för att få upp pulsen ordentligt.

Kom på efter ett tag att jag har ju Runkeeper i telefon så efter många om och men fick jag igång den, den registrerade att jag joggat 2,5 km, men om man räknar med det jag joggade innan så blev det nog närmare 3,0 km, det är personbästa för min del!

Jag tog mig alltså runt ett helt varv utan att stanna för vila eller gå, men jag gick några meter innan jag påbörjade nästa varv så att säga, kan inte pressa mig för hårt då jag absolut inte är van vid att vara ute och springa! Men jag ska nog ta mig ner till Bölesholmarna fler gånger, min kondition ska förbättras!

Efter min lilla joggingtripp gick jag till Träna och körde 3 övningar för axlarna och en för biceps, 20 minuters styrka med andra ord. Känner mig riktigt hurtig idag!

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.