Topp hälsa och solning

Började dagen med att sitta på balkongen i nästan två timmar, gillar inte att vi bara har förmiddagssol där för vid 12 tiden försvinner solen från balkongen.

Men nu ser jag snart ut som en stekt kräfta så imorgon eller så börjar jag nog bli sådär härligt brun!

Var ut på affärn en sväng också, införskaffade oss enkel middag tills idag då E ska iväg och spela biljard, passade även på att köpa en tidning, Topp Hälsa blev det. Jag vill försöka få lite inspiration och peppning så jag kan komma igång med min träning och att äta rätt. En helt okej tidning faktiskt.

Igår kväll tog vi oss iväg till gymmet, benen fick sig en omgång, tyvärr så blev jag riktigt tät i lungorna för att det var så varm och kvav luft på gymmet men lyckades ändå träna så pass att jag har lite träningsvärk idag.
Får se ifall jag pallrar mig iväg ikväll också en sväng medan sambon som sagt är och spelar biljard.

Nu är snart påsk-ledigheten slut också, imorgon väntar jobb i vanlig ordning. Blir en kort vecka eftersom det redan är måndag så det känns skönt, men jag ser framemot som alltid numera att gå till jobbet! =)

 

2 kommentarer

  1. caena

    Ta hand om dig!
    och här har vi tvärt om.. sol på balkongen från ca 12 och framåt. däremot inte direktsol… den försvinner vid 4-5 nångång..
    Kram!

  2. Jennely Ottosson

    Svar till caena (2011-04-25 18:16)
    Jag hade så mycket hellre haft sol från 12 och framåt 🙂 Huset bredvid oss har sol HELA dagarna på deras balkong, jag skulle vilja flytta 😉
    Ta hand om dig du med vännen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.