1:a dagen.

Idag är första dagen på mitt nya liv har jag tänkt.
Dagen startade jag med härlig träningsvärk i benen så är stelare än jag vet inte vad.

Planen var att jag skulle fara på spinning idag klockan 18 men med tanke på min härliga träningsvärk så skippade jag det, tog mig istället en promenad med stavarna på 5,5 km. Höll ett bra tempo så gjorde faktiskt av med 440 kcal.

Innan promenaden var jag på maxi med mamma, där inhandlades lite torsk, kvarg och frysta bär.

Har suttit och försökt räkna lite på kalorierna jag stoppat i mig idag också, ska försöka få i mig max 1500 per dag eftersom jag vill tappa några kilo i vikt. Och jag behöver som egentligen inte ens tänka på vad jag äter, för jag kommer inte upp i så mycket mer om jag bara struntar i allt snask jag lätt kan stoppa i mig.

Fram tills nu efter middagen har jag endast ätit 1100 kcal på hela dagen, så såhär ska jag fortsätta =) Kanske, kaaanske att jag når mitt mål snart då!

Men nog känns det att jag gjort mig själv sockerberoende alltid, för det enda sockret jag fått i mig idag är nog Chocoffien jag drack på jobbet till fikat imorse, men nu är jag enormt sötsugen, men..det är bara att dricka vatten eller nåt istället!

2 kommentarer

  1. caena

    Använd te! alltså drick te varje ggn du känner dig sugen! gärna med lite grädde eller koksfett i (alltså kallpressat eko)..
    Mättar lite, plus att det ger lite mer energi! och ger dig nått annat att göra!
    Kram

  2. Jennely Ottosson

    Svar till caena (2011-04-27 20:39)
    Tack för tipset vännen! Får inhandla lite kokosfett kanske, men vart hittar man kallpressat sånt? Antar att de inte är sånt man köper på Ica bland smörgrejjerna? 🙂
    Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.