4 timmar.

Imorse klockan 9 lämnade vi in bilen för service, det skulle ta cirka 2-2½ timme så vi gick först till Mc Donalds och köpte en kaffe och satt i solen, sedan betade vi av affärer allt eftersom på väg tillbaka emot bilhandlaren.

Strax efter 11 ringer de och säger att bilen är som klar….men….de skulle behöva byta ett stag (?!) och det skulle då ta ytterligare 2 timmar, så vi gick dit och snackade med dem, ville ju veta vad allt skulle kosta, men det visade sig att bytet av det där skulle gå på garantin så vi bestämde att de fick fixa klart allt på en gång.

Tack och lov så var mamma även i stan så hon hämtade upp oss, vi åt gemensam lunch på frasses och vips så var klockan sedan närmare 13 och vi skulle få hämta bilen 13.30.

Men less var man då vi väl kom hem, jag slocknade i soffan, tror sambon gjorde samma sak. Rätt långtråkigt i längden att spendera 4 timmar uppe på Ersboda. Nu är då karln och spelar biljard, själv ska jag packa gymväskan och bege mig emot Träna snart. Tänkte försöka hinna köra lite armar innan jag ska sitta och cykla i 45 minuter!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.