Kärleken är.

Redan fredag idag, känns skönt med helg faktiskt för jag vill ha lång sovmorgon.

I veckan har jag hunnit med två spinningpass och lite styrka därimellan, spinningen går bara bättre och bättre för mig, börjar bli kompis med de där cyklarna.

Igår var jag till Hörnefors en sväng också efter jobbet för att hjälpa lillebror städa i hans alldeles egna lägenhet som han ska flytta till nu snart, imorgon åker vi återigen dit för att hjälpa till och bära möbler och grejjer.

Nu är det Så ska det låta på ettan som jag kikar på, Jill Jonsson är med och självklart så sjöng hon "kärleken är", mina tankar går direkt till min älskade mormor då, det var ju den låten jag fick upp i huvudet då jag var in och sa farväl till henne och vi hade även den låten på hennes begravning som min gudmor Maria sjöng. Jag blir alldeles varm i kroppen då jag hör låten numera.

Tankarna svävar iväg, tänk att det i höst har gått två hela år utan min älskade mormor, helt ofattbart. Saknaden är verkligen enorm. Önskar så att jag kunde få träffa henne, om så bara för en liten stund, skulle bara vilja ge henne en kram.

En ängel flög förbi
Mot himmelen så fri
Men hon lämnade sitt leende,
på vår jord
Som en sol som värmer oss
Som ett himmelskt stjärnebloss
Så vi kan betrakta livets skeende,
med en tro
Kärleken är

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.