Dubbelpass.

Step up ikväll, ja vad ska jag säga? Det var inte riktigt som jag hade förväntat mig. Alla hade nog varit på det där passet minst hundra gånger tidigare så de visste precis när de skulle snurra innan ens instruktören hann visa stegen, det resulterade i att man repeterade inte speciellt mycket utan helt plötsligt skulle de sättas ihop 4 block med steg och jag fattade absolut ingenting, jag försökte och försökte få ihop det men nä…så efter 40 minuter ställde jag faktiskt bort min bräda och lämnade passet.

Såg då att klockan var 19.10, tänkte smita in på spinningen istället men det såg ut att vara så fullt där så orkade inte smyga in för att hitta en ledig cykel så det blev nästan 45 minuters styrka istället, körde rygg i ett riktigt bra tempo hela tiden. Träffade på min föredetta kollega Faw också, länge sedan man såg henne!

Nåväl, är nu hemma och har laddat kroppen med lite protein, har lyckats bränna närmare 700 kcal ikväll, måste vara rekord det också? Känner mig iallafall nöjd med dagens träning, imorgon laddar jag för Spinning!

Tänk att jag för någon månad sedan sa "spinning – över min döda kropp att jag far på det, kommer aldrig palla att sitta och trampa konstant i 45 minuter" Nu tycker jag det är riktigt kul!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.