Blodomloppet.

Sjukt trött ikväll men idag har jag ändå hunnit med att skrubba hela toaletten, tog även bort badkarskanten efter lite krånglande och skrubbade där under, och det behövdes verkligen kan jag lova,usch säger jag bara! Tacka vet jag gummihandskar!

Efter städningen begav jag mig till gymmet och körde lite bröst, triceps och axlar, men kroppen ville inte riktigt vara med så det blev ett kort pass på 30 minuter, dock inte så lång vila mellan alla set och övningar. Men energin tog slut väldigt fort så det fick bli en dusch och en stund i bastun. Väl hemma blev det middag och sedan råkade jag slockna i soffan i en halvtimme ungefär.

Imorgonkväll är planen att jag ska traska 5 km på blodomloppet med några från jobbet, men regnar det som vädret lovat så kommer jag mest troligt att skippa det. Får se hur kroppen känner sig annars ifall jag far på spinning. Blev ju ett spinningpass igår också tillsammans med sambon. Borde kanske ta en dags vila istället ifall det regnar?

På fredag lutar det åt bio för oss iallafall, är hundra år sedan vi var på bio sist, men jag har två fribiljetter vi tänkt utnyttja och självklart blir det nya Pirates filmen!
Ska höra med min underbara ifall vi ska ta en middag på stan då också för att äta ute är verkligen något vi nästan aldrig gör.

Nu blir det att fortsätta se på tv, invänta Greys. Efter det blir det nog sängen, min kropp behöver sömn!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.