Dessa möss…

I fredags blev det middag på Costas och sedan bio för mig och sambon, var riktigt trevligt att gå ut och äta och se på bio bara vi två, tror helt seriöst att det är första gången det hände för oss!

Lördagen bjöd på lite Kulturnatta, mamma kom in på dagen så vi traskade ner på stan och kikade runt lite, storebror och lilla M kom och gjorde oss sällskap, en fika på Barista och sedan blev det hem, ta fram kött, fixa marinad och cykla iväg till storebror för grillmiddag. Vid 21.30 begav vi oss ner på stan för att återigen spana lite på kulturnatta.

Idag har vi varit ute hela dagen, med andra ord har vi varit till stugan. Vi har fixat i landet, sått lite lök, morot och sallad. Kollade även igenom vårat rum och upptäckte att det verkligen är ett mössår, dessa möss hade tagit sig in i rummet, lagt små fina spår i sängen och tuggat sönder BÅDA våra täcken vi hade där ute!
Detta resulterade i att täckena kasserades, en hel Ikea påse packades full med grejjer som vi tagit hem för att tvätta upp, sedan någon helg framöver ska rummet tömmas och storstädas samt att vi ska se över vart dessa små jävlar kan ta sig in någonstans och täppa igen där.

Vi har även lärt oss en läxa inför nästa vinter, man tar hem täcken och kuddar!

Ikväll har vi hunnit med en benpass på gymmet så imorgon eller övermorgon kommer jag väl gå som ett stelt kylskåp. Och jag som tänkte gå på spinning i början på veckan, det går säkert ändå!

 

2 kommentarer

  1. Jennely Ottosson

    Svar till Linda (2011-05-23 07:51)
    Åhå, får ge mig ut och söka rätt på lite enris då med andra ord och testa det för det var minsann inte en rolig upptäckt att se alla vackra spår i sängen…huvva!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.