Gigantisk geting.

Hade vardagsrumsdörren öppen för att vädra, då hör jag ett välbekant ljud, ett surrande ljud. Jag får panik och ser en gigantisk geting surra vid dörren inne i vardagsrummet, jag puttar upp dörren och springer för att hämta flugsmällan, då jag kommer tillbaka har getingen tack och lov flygit ut!

Jag har en stor fobi för getingar, jag kan inte sitta still ifall det kommer en geting i närheten av mig ute och kommer de då in vill jag helst stänga in mig i ett annat rum men nu ikväll är jag ensam så var ju tvungen att få ut fanskapet! Men ut for den och nu är dörren stängd.

Annars idag gav jag mig på ett försök till att sy lite, det sket sig totalt. Jag får inte sömmen att bli bra, förstår inte hur jag lyckades tidigare, förmodligen för jag hade en helt annan tråd?! Men mitt tålamod pallar inte då det jävlas för mycket så jag stängde av maskinen och satt mig i soffan och fixade lite franskmanikyr på naglarna istället, om det blev vackert vet jag inte. Jag skulle vilja gå till någon som kan sånt där och fixa mina naglar fint. Får se ifall jag ska göra det någon gång snart nu då jag sitter i receptionen och inte har samma patientkontakt som tidigare då jag tog prover varje dag. Skulle vara kul att få ha fina naglar ett tag iallafall.

3 kommentarer

  1. HB

    hahaha precis så där är jag åxå! OCH de är gigantiska i år, håller med! Jättejobbigt är det, men i slutet av sommaren går det liiiiite bättre, men inte mycket! Tur att den for ut själv för dej!

  2. Jennely Ottosson

    Svar till HB (2011-05-23 20:53)
    Man känner sig ju så löjlig men jag kan inte sitta/stå still om det kommer en geting utan jag springer i full panik, jätte dumt! Skönt för dig att det går lite bättre i slutet av sommaren, jag vänjer mig aldrig 🙂

  3. Jennie

    Tack för tipset 🙂 Måste verkligen få bort suget. Äter ju bara godis på helgerna men det känns som det blir lite väl mycke av det goda då… Bästa vore om man kunde sluta helt å hållet med det 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.