Tröttsamt.

Häggen har börjat blomma här i stan, det doftar underbart gott men det medför enorm allergi för min del, väldigt tröttsamt.

Min allergi verkar köra på vartannat år principen, förra året var allergin riktigt bra, kunde vara ute när folk klippte gräset, traska längs älven trots häggen. I år är det inte riktigt lika bra, då jag ska cykla till och ifrån jobbet måste jag ju ta mig över älven, näsan får för sig att klia enormt och jag blir helt igen tät. När någon klipper gräset går jag genast försöka gå därifrån, stänga balkongdörren ifall den är öppen. Så jag ser verkligen framemot den här sommaren på så vis att jag kommer få gå in så fort nån klipper gräset, yey! Är bara till att missbruka allergi nässpray!

Fredag imorgon, redan helg! Nästa vecka är ju en kort vecka också, tre arbetsdagar. Då ska jag dessutom vara på lab, blir trevligt att få vara där lite grann också.
På lördag om det är fint väder tänkte vi ta oss till mariehemsängarna, inte för att kika på brännboll, jag bojkottar yran som jag gjort alla år hitentills, har aldrig varit på brännbollsyran, inte ens på Ålidhem där de röjer och förstör totalt. Utan vi har isåfall tänkt fara och kika på FitnessFive.

Då jag själv bodde på Ålidhem flydde jag ner till Sundsvall helgen det var yran, att komma hem var en trevlig syn. En sönderslagen TV utanför entredörren, öl fulla trapphuset (jag bodde på bottenvåningen) sedan hade folk roat sig med att stoppa ner både toapapper (tack och lov oanvänt) och massvis med reklam i mitt brevinkast.

Nåväl, nu är sambon på nattjobb igen,sista natten för den här perioden. Själv ska jag roa mig med att surfa runt lite tills det är dax att inta sängen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.