Man ska inte klaga.

Nu är verkligen sommaren här, men mest troligt bara på ett kort besök, det sägs att värmen ska försvinna på söndag. Hur som så är det riktigt varmt och kvavt i luften, men man ska väl egentligen inte klaga men lite kalla vindar skulle jag tacksamt ta emot för det är jobbigt att andas varm luft hela tiden.

Har sovit dåligt hela veckan, mest troligt pga värmen. Har väl skrapat ihop 3 timmar per natt ungefär så kroppen är seg och det finns ingen energi eller lust till nåt så någon form av träning har det inte blivit de senaste dagarna men nu är det helg så får två sovmornar, det behövs.

Nu är det färdigt också, i augusti flyttar vi till en större lägenhet! Skrev på kontraktet idag och sa även upp nuvarande lägenhet. Känns lite tråkigt på ett sätt att lämna lägenheten vi bor i nu för jag trivs i själva lägenheten men inte i huset. Men det ska bli kul att få större lägenhet, en balkong med eftermiddagssol, inte bo på bottenvåningen precis brevid entredörren etc. Så jag längtar faktiskt! Enda dryga är att måsta packa…men det lär komma regniga dagar, de får ägnas till packning i sommar!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.