Only one!

Nu är det nära, väldigt nära. Endast en arbetsdag återstår, sedan är det semester som gäller i fem hela underbara veckor.

Haft fullt upp på jobbet idag i receptionen, vi fick nya telefoner igår och då fungerar ingenting längre så idag har jag suttit i telefonkö för att få hjälp med och fixa röstbrevlådan till avbokningstelefonen, men nu är det gjort och ett fint meddelande får patienterna höra också =)

Efter jobbet blev det att åka förbi ICA för att shoppa lite sallad till lunch, sedan åkte träningskläderna på och jag traskade iväg till Träna. Väl där träffade jag på min f.d. kollega Faw, alltid lika kul att träffa henne och få snacka lite skit.
Vi insåg även hur snygga vi var tillsammans på gymmet idag, se själva! =)

Det riktigt lyste om oss, haha. Jag körde iallafall rygg, axlar och triceps. Sedan avslutade jag med att försöka springa på löpbandet, men jag är verkligen inte gjord för dessa band, får ont i fötterna och knäna. Men lyckades ta mig 1 km iallafall på en hastighet runt 10, så jag sprang rätt fort.

Ikväll har det mest slappats, nu har sambon dragit iväg för att träna en sväng innan hans sista jobbnatt innan även han går på semester. Så vad jag ska hitta på nu är ett mysterium, det kliar lite i fingarna att jag skulle vilja börja packa en massa bara för att, men för det första, vi har inga kartonger hemma än och det känns lite väl onödigt tidigt att packa saker innifrån lägenheten nu redan.

Nej det får nog fortsätta bli slappande eller så går jag ut på en promenad ifall jag orkar, är bara så trist att vara ute och gå ensam.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.