Möhippa.

Igår vid 10 tiden for vi ett gäng tjejer och kidnappade Jennie. Killarna tog samtidigt hennes blivande man.

Dagen spenderade vi på varsitt håll, blivande bruden fick först en super god lunch tillsammans med oss ute hos en kompis, sedan bar det av ner på stan för en del uppdrag.
Efter det mötte vi upp killarna och packade in oss i bilar och åkte ut till Tallbacken. Där blev det gemensam middag, sedan lite badtunna och bastu. Kvällen avslutades med en kanonbra trubadur, musiktävling, sång och dans.

En kanon trevlig dag/kväll och natt var det och det blivande gifta paret var nog väldigt nöjd med alltihopa likaså alla vi andra!

Enda nackdelen var väl kylan, frös som ett tok sent på kvällen trots påklädning av varma kläder. När det var dax att sova skakade jag så mycket så låg vaken till närmare 5 tiden.
Men med långkalsonger, t-shirt, kofta med huvan på, tjocksockar, en filt i sovsäcken och två täcken utanpå lyckades jag somna och fick sova till 6.30 imorse.

Idag känner jag mig rätt sliten, inte bakis eftersom jag endast drack 2½ cider under 6 timmar kanske, men det har blivit på tok för lite sömn så ikväll lär man inte ha problem att somna, sambon har redan slocknat i soffan en stund.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.