Ett tag sedan.

Nu var det ett tag sedan jag uppdaterade något. Orsaken, jag har inte orkat eller haft någon större lust.

Jobbet har iallafall dragit igång, på måndag inleder jag tredje arbetsveckan. Känns riktigt bra att vara tillbaka på jobbet och snart påbörjas min arbetsträning också hade jag tänkt. Men ska göra bort flyttningen först och till den är det ungefär 15 dagar kvar. Som jag längtar! För här hemma är det kaos, kartonger överallt men än så finns det mycket kvar att packa men det är i princip saker som man måste packa dagen innan själva flytten.

Här i veckan var vi förresten och beställde en ny soffa också, förhoppningsvis kommer den samma vecka som vi flyttar men i värsta fall får vi leva utan soffa en vecka för sofforna vi har idag körs till min kära mor.

Imorgon väntar Nolia mässan för vår del också, vi ska trängas med allt folk och försöka lyckas titta på lite saker, kanske att man gör något fynd?
Nästa helg åker jag och min storebror med familj på 90-års kalas, vår farmor fyller år i veckan så till helgen ska hon uppvaktas av familjen.

Annars händer väl inte så mycket intressant just nu, vi har försökt komma igång med träningen igen efter sommaren men det går trögt. Motivationen finns inte riktigt hos mig, men snart kanske den infinner sig.

Nu återstår det nog bara att ta sig isäng så man tar sig upp i vettig tid imorgon.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.