Nio dagar kvar

Nu är det förhoppningsvis bara nio dagar kvar tills vi får nycklarna till nya lägenheten!
På måndag ringer jag till hyresvärden för att kolla hur allt ser ut med renoveringen och ifall vi kan få nycklarna tidigare, dvs på fredag till veckan eller ännu tidigare.

I dagsläget vill jag bara få flytten överstökad. För allt har verkligen strulat från första början. Först Lerstenen om att de inte tänker hyra ut våran nuvarande lägenhet så vi åker på dubbelhyra i en månad, sedan Umeå energi strulade med elavtalen och nu till sist Comhem då jag skulle säga upp internet. De var väl iofs inte direkt strul med dem, vi trodde det bara var en månads uppsägning men det visade sig vara tre, så vi har flyttat internet och sa upp det samtidigt, sedan byter vi leverantör.

Vad mer kan tänkas strula gällande flytten? Att vi inte får tag på nycklarna till den helgen vi hoppas på, att alla släpvagnar ska vara uthyrda? Nej nu ska jag inte tänka i negativa banor, resten kommer gå på en räls! =) Bärhjälp är fixad, bil med dragkrog likaså.

Sambon var duktig och for iväg för att träna ikväll, själv stannade jag hemma. Är sanslöst trött efter några nätter med dålig sömn så att ge sig på styrketräning då kändes inte speciellt lockande, peppen infinner sig inte och då är det lika bra att stanna hemma.
Ska försöka ta nya tag med träningen och börja träna regelbundet som innan sommaren, börja med spinning och lite annat bara flytten är överstökad och jag kan känna lite lugn i kroppen.

Nu återstår nog bara lite kvällsfika för min del och invänta sambon som inte har någon nyckel hem, sen väntar sängen!
 

 

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.